AutoCAD  tanfolyam

2016-2017 tanév

  A CAD (Computer Aided Design, magyarul; számítógéppel támogatott műszaki tervezés), gyakorlati használata világszerte és Magyarországon is teljesen általánossá vált. Sok cég keres CAD szakembereket gépipari, építőipari, faipari, geodéziai stb. szakterületeken.

  A most meghirdetésre kerülő tanfolyam célja a világ legnépszerűbb és napjainkra több vonatkozásában is világszabvánnyá vált CAD programja, az AutoCAD megismerése. Megismerés, olyan szinten, hogy tanfolyam végén a résztvevők, a számítógépes műszaki dokumentációkészítésből szoftverüzemeltetői (emelt szintű) vizsgát tudjanak tenni.

  A tanfolyamon el lehet sajátítani az amerikai AUTODESK cég által kifejlesztett AutoCAD 2015 szoftver teljes üzemeltetéséhez (síkbeli rajzokon át, a háromdimenziós modelleken keresztül, a látványtervekig) szükséges tudnivalókat.

  Alapvetően egy általános ipari alkalmazást nyert 2D-s és 3D-s grafikus tervező rendszer megismeréséről van szó, amit nagyon sok helyen használnak. Olyanoknak ajánljuk a tanfolyam elvégzését, akik valamilyen műszaki pálya felé orientálódnak. A megszerzett tudás a munkaerőpiacon, de a továbbtanulásnál is jól kamatoztatható, ezen kívül megfelelő alap, a komolyabb CAD-CAM-CAE alkalmazások (számítógéppel támogatott; tervezés-gyártás-mérnöki számítások és analízisek) későbbi megtanulásához.

  A tanfolyam tehát vizsgával zárul. és a sikeres vizsgáról, magyar-angol nyelvű, a világ minden országában (ahol AUTODESK képviselet van)  elfogadott, munkavállalásra alkalmas oklevelet kapnak a résztvevők.

 

   A tanfolyam 81 órás, és a szokásos heti délutáni 3 óra mellett kb. 6-7 hónapig tart. A tanfolyam helye: az intézet számítógépterme. A tanfolyam elindulásának feltétele: legalább 10 jelentkező, aki a tanfolyami díjat befizette..

 

  - Tanfolyam díja: közép, vagy felsőoktatási nappali tagozatos tanulóknak (hallgatóknak):    50 000,- Ft

  - Tanfolyami díj nem-diákoknak:                                                                                             110 000,- Ft

 

 Részletfizetés is lehetséges. A befizetett összegről számlát, a képzésről igazolást ad az intézmény. A vizsga díját (kb. 16-18 eFt) a vizsgabizottság fogja megállapítani és ezt a vizsga előtt, kell majd befizetni. Érdeklődni, jelentkezni célszerű e-mail-en vagy telefonon.

 

kovacsvolgyi.gabor@vasvill.hu    tel.: +36 (20) 357-6671          titkarsag@vasvill.hu    tel.: +36 (20) 966-0575

 

Soproni Szakképzési Centrum Vas- és Villamosipari Szakképző Iskolája és Gimnáziuma
 9400 SOPRON, Ferenczy J. u. 7. tel.: (30) 600-2726  (20) 966-0575  fax: (99) 261-271   Honlap: http://www.vasvill.hu