2014-2015

Országos versenyeken elért eredményeink:

Mechatronika OSZTV (Szakma Sztár)

A verseny célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák – beleértve a ráépülő, magasabban kvalifikált szakmákat is – társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése, azok népszerűsítése volt.
Az elődöntőkön a legjobb eredményt elérő versenyzők kerültek behívásra a szakmák előválogatóiba. Az előválogatókat szakképző intézmények – a verseny lebonyolítására alkalmas – tanműhelyeiben került megrendezésre. Az előválogatókon az oda bekerült diákok – 420 fő – elsősorban gyakorlati illetve gyakorlati jellegű feladatokat oldottak meg.
A végső megmérettetésre, a döntőkre a háromnapos Szakma Sztár Fesztiválon került sor.
106 iskolából 194 diák került be a szakmai versenyek országos döntőjébe.

Iskolánkból két tanuló is szép eredménnyel végzett a versenyen, Pataki Bence II., illetve Horváth-Bors Dávid IV. helyezést ér el.

Felkészítő tanár: Witek Gergely

XXII. Csernyánszky I. Országos Pneumatika Verseny

A verseny döntőjében egyéni elméleti, és 2 fős csapatokból álló gyakorlati versenyen kellett eredményesen szerepelni.

Iskolánk tanulója, Pataki Bence az egyéni kategóriában megszerezhető 200 pontból 188 pontot szerzett, ezzel megnyerte az országos versenyt. Csoporttársával, Horváth-Bors Dáviddal az összetettben megszerezhető 300 pontból 266-ot értek el, ezzel holtversenyben első helyen végeztek a jászberényiekkel. 

Felkészítő tanár: Bellák György

Megyei versenyeken elért eredményeink:

Megyei Középiskolás Matematika Verseny

A Megyei Középiskolás Matematika Versenyen ebben az évben Kiss Botond képviselte iskolánkat, aki II. helyezést ért el a megyei szintű versenyen.

Felkészítő tanár: Jandl Ervin

Megyei Idegennyelvi Verseny

A Megyei Idegennyelvi Versenyen ebben az évben angol és német nyelvi területen is indultak tanulóink, szép eredménnyel végeztek.

Angol nyelvi területen Csipkó Csilla I. helyezést ért el, Bognár Martin pedig a német nyelv aranyérmese lett.

Felkészítő tanárok: Huszár Mariann, Palóczi Enikő

 

Comments are closed.