2013-2014

Országos versenyeken elért eredményeink:

Jabil Elektronikai Konstrukciós Verseny

A versenyen Blaha Attila tanuló országos 3. helyezést ért el.
Felkészítő pedagógus: Witek Gergely

XXI. Csernyánszky I. Országos Pneumatika Verseny

Az országos verseny döntőjét Nagykőrösön rendezték meg 24 csapattal (48 versenyzővel). Iskolánkat két csapat képviselte.

A csapattagok Balics Dávid-Balics Martin, Lőrincz Tamás- Márton Gábor 14.B osztályos, mechatronikai technikus szakos tanulók voltak.

A verseny 3 órás egyéni írásbeli részből, és  2 órás gyakorlati részből állt,  témakörei pneumatika, elektro-pneumatika és PLC programozás voltak.

Az elméleti versenyrészt 82%-os eredménnyel iskolánk tanulója Lőrincz Tamás nyerte.

Az összetett csapatversenyben (elmélet+gyakorlat) a Lőrincz Tamás-Márton Gábor páros a 4. A Balics fivérek a 10. helyen végeztek.

Felkészítő tanár: Bellák György

Országos Középiskolai Illemtan Verseny

A nevelés egyik igen fontos területének, a viselkedéskultúra kialakításának segítése, a középiskolás korosztály felkészítése elméleti és gyakorlati szempontból a későbbi hivatására, az abban előforduló illemtani lehetőségekre, problémák megoldására. Cél még annak megláttatása, hogy a viselkedés nem lehet görcsös, nem a szabályok betartatásának kényszerén, hanem belső erkölcsi indíttatásokon kell nyugodnia, és akkor örömforrás is lehet. A versenyre való felkészítés ennek egy eszköze.

A 2013/2014-es tanévben a Csányi Kitti, Sárosi Bianka, Tóth Boglárka alkotta csapat országos 5. helyezést ért el a vesenyen.

Felkészítő tanár: Lendvay Péterné

Megyei versenyeken elért eredményeink:

Megyei Deák Nyelvi Verseny

A Győrben megrendezett Megyei Deák Nyelvi Versenyen iskolánkat négy tanuló képviselte.

Angol nyelvből Kovács-Oskolás Dániel (10. a), Tóth Rajmund és Wéber Kristóf (9.a), német nyelvből Molnár Ervin (9. a) mérte össze tudását diáktársaival. A szellemi vetélkedőn Kovács-Oskolás Dániel első helyezést ért el.

Felkészítő tanáraik: Kander Károlyné, Palóczi Enikő és Huszár Mariann.

Comments are closed.